Качество и бързина на услугата на най-добра цена

Ние сме компания която търси и покорява предизвикателства. Притежаваме десетилетия опит, но не спираме да се развиваме.  Ще ни намерите на стратегически търговски локации в големия град, курорта или  пътническия термминал, където ще ви предложим услуга с най-високо качество на най- добра цена.

 

История:

Компанията започва своята дейност преди повече от 20 години. За много кратък период след своето създаване,  още през 1999 г, изградената мрежа от обменни бюра  в страната вече надхвърля 40 броя. В самото началото на новия век, ние сме първата българска компания в бранша която решава да стъпи на чуждестранен пазар. Като един от лидерите на местния пазар, с клонова мрежа покриваща цялата страна включително и туристическите курорти, компанията отваря своите първи обекти в Румъния и Сърбия, като развива клонова мрежа от над 80 обменни бюра. Успехът зад граница се дължи на умението компанията да се  адаптирала според специфичните условията в дадена държава обусловени от нейните демографски, културни, икономически и финансови дадености.

 

4XChange  е регистрирана търговска марка собственост на Софдилинг ООД.  В процеса на работа на дружеството марката се е  утвърдила като символ на професионализъм и високо качество на обслужване.